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ピリ辛春雨豆腐


登板醤の代わりにコチュジャンを使う。清涼感のある辛さに仕上がった豆腐も入ってボリュームのあるすぐれもの料理だ。
We are going to use Korean Gochujang instead of Chinese Doubanjiang. Tofu cooked into refreshing but also hot and spicy flavor makes this dish such a fulfilling meal.


春雨は中国産の方がコシがあってよい。ぬるま湯に10分ほどつけておく。
Chinese cellophane noodle has more tasty texture. Leave it in the lukewarm water for 10 minutes.



中華鍋にサラダ油をあたためあとに豚のひき肉と細かく刻んだしょうがとたまねぎを炒める。
Heat up salad oil in the wok and then saute ground beef, onions and ginger.


ここにコチュジャンを入れる。ここで肉に味が染みこむまで、十分に炒めるのがコツ。

Add Korean Gochujiang here. The key here is to saute really well until the beef absorbs all the goodness from the vegetable juice and Gochujiang.


中華スープを加える事により、肉と野菜から美味しい味がグーっと出る。沸騰したら、春雨を入れ、しょうゆ、塩、お酒、お酢で味つけし、最後にごま油を入れる。豆腐を粗くくずして入れて、たっぷりのネギを入れれば完成だ。

Add the chicken broth here and soup absorb the flavor from the meat and vegetable. Then add cellophane noodle and seasons it with soy sauce, salt, vinegar. Add a little bit of sesame oil. Then coarsely chop the tofu and then add plenty of chopped green onion in there.


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